Reviews


K. 21 jr:

Maar ik wil je erg bedanken voor al je hulp. Ik sta heel erg positief in het leven. En kan veel beter met me gedachtes en emoties omgaan als voorheen. Ik kan weer genieten van kleine dingen. En iedereen heeft mindere en juist goeden dagen. En dat kan ik nu accepteren.
Ik ga over een week me diploma halen en ik heb alles verder opgepakt waar ik een jaar geleden van had kunnen dromen.
Ook kan ik thuis voortaan alles bespreken☺️. Ik kan deze zomer weer naar festivals waar me hart ligt. Zonder te gebruiken.

S, 59 jr:

Oude patronen doorbreken is niet eenvoudig en heeft ook tijd nodig. Ik zocht naar een korte intensieve manier en kon in een paar weken dan ook 'gas' geven. Onze afspraken heb ik voor mijn vakantie gemaakt, waardoor ik terug kon kijken na mijn vakantie wat het mij had opgeleverd.

En dat was al heel wat. Goede terugkoppelingen in onze gesprekken. Ik vond het prettig om met Vivi te werken, het gaf me onbewust meer rust in mijn beeld naar mezelf. Vivi Dank hiervoor!

J. 17 jr:

Ik voelde me gelijk heel comfortabel toen ik de werkruimte van Vivi binnenkwam. Vivi liet mij ook zien hoe alles in mijn hoofd werkt, dat je elke minuut nog een andere keuze kan maken en niet moet wachten tot een nieuwe dag. Ze heeft me veel laten inzien over hoe het allemaal werkt en dat heeft mij veel goeds gedaan.

D. 28 jr: 

Van te voren dacht ik beeldende therapie moet wel gaan werken, aangezien andere manieren bij mij nog niet het blijvende resultaat hadden opgeleverd wat ik hoopte. Vivi stelde me meteen de eerste keer goed op me gemak, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het allemaal een beetje onwennig of ongemakkelijk vond om me bepaalde dingen te verbeelden en me er helemaal aan over te geven. Daarin heeft Vivi mij dan heel erg geholpen, en door alles aan te horen en op te nemen heeft het toch allemaal enorm geholpen. Uiteindelijk heeft het me zeker het resultaat gegeven waarnaar ik eerder opzoek was. Enorm bedankt Vivi!

L. 22 jr:

Tijdens onze eerste sessie had ik direct al een klik met Vivi. Ze heeft iets waardoor je je snel op je gemak voelt. Vivi vertelde van te voren wie ze is en wat haar werkwijze is, dit vond ik erg fijn. Haar positieve houding en uitstraling werkte ontzettend motiverend voor mij: ik merkte dat we na elke sessie vooruitgang boekte. Dit heeft er mee te maken met dat ze goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ze gaf me dan ook simpele handvatten om toe te passen in het dagelijks leven. Door mijn sessies met Vivi heb ik in een korte tijd weten te groeien als mens en een sterkere mindset gekregen! 

J. 34 jr:

Ik kende Vivi al even voordat ik bij haar in de praktijk terechtkwam. Wat ik mooi vind aan Vivi als persoon is dat ze ontiegelijk veel fijne energie uitstraalt, echt begrijpend kan luisteren en erg vrolijk & positief in het leven staat en dit ook echt uitdraagt. Ben blij een aantal fijne sessies bij haar gehad te hebben. Heb hier wat prettige en bruikbare tips gekregen en goede handvatten voor de toekomst waar ik echt mee vooruit kan. Zei zorgt en staat ervoor dat je jezelf echt op je gemak voelt. Dit vond ik erg prettig. Verder gaat Vivi gaat heel professioneel te werk en denkt echt mee. 

W. 29 jr:

Ongeveer een jaartje geleden begon ik met mijn wekelijkse gesprekken bij Vivi, ik voelde me gauw op m'n gemak bij haar. Ze vroeg me altijd hoe het ging en daarop speelde we dan in. Daarnaast deden we ook vaak oefeningen zoals bepaalde kanten in jezelf erkennen en hier als een "gezonde volwassen" naar kijken. Ik kreeg meer inzicht in de dingen van mezelf en ervaarde dit als prettig en ze heeft mij geholpen met een intensievere behandeling te vinden en heeft me hier prettig in begeleid. Dankjewel Vivi voor de goede zorgen. Groetjes

T. 31 jr:

Voor het eerste gesprek was ik zéér zenuwachtig, iets wat ik eigenlijk niet snel ben. Al snel in het gesprek voelde ik me toch wel op mijn gemak, ondanks dat Vivi binnen de kortste keren de gevoelige snaar wist te raken. Dat vond ik moeilijk, maar tegelijkertijd besefte ik me dat ik op de juiste plek zat.

Vivi ging systematisch te werk, vergelijkbaar met een ui die je steeds verder afpelt. Deze methode is voor mij goed gebleken om het stapje voor stapje te doen. Mede daardoor kwamen we niet te snel bij de kern, was dit wel zo geweest, dan had ik misschien wel de handdoek in de ring geworpen.

Aan de hand van schema’s en modi werd mij inzichtelijk gemaakt waarom ik ben zoals ik ben, waarom ik handel zoals ik handel. In sommige gevallen was dit heel herkenbaar, soms confronterend en soms kwam ik voor nieuwe inzichten te staan. Vivi wist dit goed op mij toe te passen. Door me erover te laten denken, uitdagen en confronteren.
Nooit heb ik het idee dat ik aan de hand genomen werd, meer dat we op gelijkwaardige basis erover praatte en ze mij liet inzien waar de problemen, maar ook zeker waar de oplossingen zaten. Deze werkwijze heb ik als zeer prettig ervaren. Wel dacht ik soms, ‘je mag best wat harder zijn’. Maar die gedachte is ook van de redenen dat ik überhaupt bij de therapie terecht kwam. Aangezien ik voor mijzelf ook te hard kan zijn, waardoor ik de realiteit uit het oog verlies.

Tijdens de therapie zijn we ook terug gegaan in het verleden, waarbij momenten die ik niet goed verwerkt heb, terug gingen halen om deze alsnog af te kunnen sluiten. (min of meer) In eerste instantie stond ik hier wantrouwig tegen over, aangezien ik niet zo’n zweverig type ben. Desondanks besloot ik hier wel voor de volle 100% mee in te gaan, aangezien Vivi mijn vertrouwen al gewonnen had. Terugkijkend kan ik concluderen dat een positief effect heeft gehad, waar ik nu ook nog profijt van heb. Dus naast dat het mij geholpen heeft de oorzaak aan te pakken, ben ik er nogmaals in mijn leven erop gewezen niet direct ergens negatief over te denken maar het een kans te geven. 

M. 51 jr:

Ik ben alweer een tijdje bezig om aan mezelf te werken bij Vivi. Het eerste contact gaf ik aan dat ik dacht dat ik niet tot de doelgroep behoorde die bij haar kwam. Gelukkig bleek dat na de kennismaking geenszins het geval. Door hetgeen ik heb meegemaakt ben ik buiten mijn naïviteit ook wantrouwend. Vivi heeft erg hard haar best moeten doen om mijn vertrouwen te winnen. We zijn samen aan de slag gegaan en merkten dat ik in cirkels draai(de). Een patroon dat ingesleten is en veel energie en frustratie geeft welk we proberen te doorbreken en steeds meer zicht op krijgen via o.a. schematherapie. Doordat het al zolang zo werkt is het hardnekkig. Hetgeen dat door mij als normaal wordt ervaren blijkt helemaal niet zo normaal te zijn. Er is vooruitgang (nooit zo snel als je zou willen), inzicht begint ook steeds meer te komen. Niet opgeven zegt Vivi en steunt me waar ze kan. Dat is heel belangrijk voor mij. Samen hebben we besproken hoe verder te gaan. Na diagnostiek bij Domijn is mijn behandelplan 2-ledig. Met Vivi en EMDR bij Domijn. Dit geeft aan dat ze het beste voor heeft met haar cliënten en wanneer dat (deels) ergens anders is zal ze je er zo goed mogelijk naar toe begeleiden. Als de klik er is, heb je aan Vivi een betrouwbare en waardevolle hulpverleenster! 

E. 31jr:

Ik denk vaak dat ik 't wel weet, er zelf wel uit kom en gewoon ben zoals ik ben...
Maar toch heb ik contact gezocht met Vivi om te kijken of dit echt zo is...
Vanaf de eerste afspraak voelde ik me direct op mijn gemak en kwam ze snel tot de kern door mij inzicht te geven aan de hand van modi. Enkele sessies verder voelde ik me geholpen en begrepen. Wat een fijn mens is Vivi!
En mijn conclusie, soms heb je even iemand nog om je te helpen en je een andere kijk te geven. Waardoor ik door een paar afspraken mezelf weer gevonden had, heel fijn! Mocht ik ooit weer even die luisterende oortjes, begrijpende blikken en vooral goede adviezen willen dan ga ik weer naar Vivi!